fbpx
Skip links

Recolorezzo

Реколорецо е новият бранд за декоративни бои и мазилки, произведени в Италия, които дават възможността на всеки клиент сам да бъде артист.

За проекта

Проектирахме уебсайт на новия български бранд за декоративни бои – Recolorezzo, които дават възможност на клиентите да разкрият вътрешния си творец. Със своя интуитивен интерфейс и зашеметяващи визуализации, този уебсайт е истинско отражение на ангажимента на Recolorezzo към качество и артистичен израз.

Интуитивният потребителски интерфейс на уебсайта и привлекателните визуални елементи позволяват на посетителите лесно да навигират и изследват обширната продуктова линия на Recolorezzo. За целта сме осигурили каталози с широка гама от мостри и галерия с реализации.

Клиент

Нашият подход

Нашия дизайн започва и завършва с стратегия и опит в индустрията, които изграждат брандове и стимулират продажбите.

Нашата работа е да изградим уебсайт, който да е функционален и удобен за потребителя, но в същото време привлекателен и издържан като дизайн. Целта ни е да предадем Вашето посление и идентичност по най-креативния начин.

Изживяване на клиента

Сайтът е с адаптивен дизайн и е оптимизиран, както за компютър и таблет, така и за и мобилно устройство, което дава на клиентите гарантиран достъп до него по всяко време. От смелата цветова палитра до елегантното, модерно оформление, всеки аспект на сайта е създаден с мисъл за клиента.

Explore
Drag