fbpx
Skip links

RADAPOLA е луксозен български бранд за ръчно изработени дамски облекла и аксесоари, преплетен в елегантост и изтънченост.

За проекта

Kрасивия дизайн на radapola.bg е проектиран да демострира същото изящество, което бихте изпитали, влизайки в техния шоуруум. Внимателно съчетание на дизайн и впечатляващи визуални елементи предлага безупречно и приятно навигиране из каталозите на разнообразните колекции.

Всяка част е създадена с внимание към детайла, за да осигури, че всеки клик ще ви води там, където дигиталното изкуство се среща с луксозната изработка.

Клиент
radapola.bg

Нашият подход

Нашия дизайн започва и завършва с стратегия и опит в индустрията, които изграждат брандове и стимулират продажбите.

Нашата работа е да изградим уебсайт, който да е функционален и удобен за потребителя, но в същото време привлекателен и издържан като дизайн. Целта ни е да предадем Вашето посление и идентичност по най-креативния начин.

Решението

Време е да съберем всичко заедно! Няма нищо по-възнаграждаващо от добре свършената работа за клиенти, които знаят какво искат да постигнат. Чрез задълбочено разбиране на мотивацията на Вашата аудитория, ние проектираме дигитални изживявания, които се свързват с хората.​

Ние изграждаме и стимулираме брандове чрез нашето ноу-хау, стратегическа визия и силата на емоцията, която се изразява във всеки един елемент от нашата работа.

Explore
Drag