fbpx
Skip links

За проекта

ALLPOWER.BG е иновативен онлайн магазин за спортни стоки, който ползволява безпроблемно пазаруване и предлага висококачествено обслужване. Изработихме магазина им на платформата CloudCart и създадохме маркетинг съдържание, под формата на видеа, снимки и банери.

Заложихме на изчистен и минималистичен дизайн, който да се фокусира върху продуктите – спортна екипировка от висок клас.

Клиент

Нашият подход

Нашия дизайн започва и завършва с стратегия и опит в индустрията, които изграждат брандове и стимулират продажбите.

Нашата работа е да изградим уебсайт, който да е функционален и удобен за потребителя, но в същото време привлекателен и издържан като дизайн. Целта ни е да предадем Вашето посление и идентичност по най-креативния начин.

Решението

Време е да съберем всичко заедно! Няма нищо по-възнаграждаващо от добре свършената работа за клиенти, които знаят какво искат да постигнат. Чрез задълбочено разбиране на мотивацията на Вашата аудитория, ние проектираме дигитални изживявания, които се свързват с хората.​

Ние изграждаме и стимулираме брандове чрез нашето ноу-хау, стратегическа визия и силата на емоцията, която се изразява във всеки един елемент от нашата работа.

Потребилско изживяване

Няма да ви занимаваме с банални (но важни) неща като интеграция с Еконт, плащане с виртуален пос-терминал и така нататък. Дизайна на ALLPOWER трябваше да е не просто функционален, но и вдъхновяващ, за да създадем пълноценно дигитално преживяване, което отговаря на енергията и страстта на спорта и мотото на бранда а именно - "Силата е в теб". Всички банери, снимки и видеа в магазина са създадени специално за ALLPOWER с идеята да се изгради една идентичност, която свързва платформата с нейните потребители - активно спортуващите, които преследват своите цели с упоритост и много труд!

Заключение

Към момента ALLPOWER е една от най-бързо развиващите се платформи за спортни стоки. Клиентите им и асортимента от предлагани стоки се разширява всеки ден.

Разтежът е естественото продължение на добре свършената работа и ще се радваме да им помогнем да разширят дейността си и на международния пазар.

Testimonials

Share on

Explore
Drag