fbpx
Skip links

MOTOLAND

За Проекта

Елементите на дизайна и цялостната естетика на уебсайта създават силна и сплотена идентичност. Основната цел на този проект за уеб дизайн беше да създаде интуитивно и визуално привлекателно потребителско изживяване. Чрез стратегическо разполагане на продуктови категории и ясни навигационни менюта гарантирах, че посетителите могат лесно да изследват обширния каталог от мотоциклетни части. Уебсайтът демонстрира ангажимента на марката към качеството, надеждността и иновациите в света на мотоциклетните части.

Клиент

https://motoland.bg/

Нашият подход

Нашия дизайн започва и завършва с стратегия и опит в индустрията, които изграждат брандове и стимулират продажбите.

Нашата работа е да изградим уебсайт, който да е функционален и удобен за потребителя, но в същото време привлекателен и издържан като дизайн. Целта ни е да предадем Вашето посление и идентичност по най-креативния начин.

Решението

Време е да съберем всичко заедно! Няма нищо по-възнаграждаващо от добре свършената работа за клиенти, които знаят какво искат да постигнат. Чрез задълбочено разбиране на мотивацията на Вашата аудитория, ние проектираме дигитални изживявания, които се свързват с хората.​

Ние изграждаме и стимулираме брандове чрез нашето ноу-хау, стратегическа визия и силата на емоцията, която се изразява във всеки един елемент от нашата работа.

Explore
Drag