fbpx
Skip links

GRAINFIL

За проекта

Grainfil e лидер на пазара вече 8 години и непрекъснато се стреми да развива технологиите, с които работи, да налага нови стандарти и да подобрява продуктите си, за да достигат до нас български закуски с автентичен вкус.

Работихме усилено, за да създадем визуално привлекателен и удобен за потребителя уебсайт, който демонстрира страстта и опита на екипа на Grainfil в изработването на висококачествени продукти в областта на тестените изделия.

Клиент

https://grainfil.com/

Нашият подход

Нашия дизайн започва и завършва с стратегия и опит в индустрията, които изграждат брандове и стимулират продажбите.

Нашата работа е да изградим уебсайт, който да е функционален и удобен за потребителя, но в същото време привлекателен и издържан като дизайн. Целта ни е да предадем Вашето посление и идентичност по най-креативния начин.

Решението

Време е да съберем всичко заедно! Няма нищо по-възнаграждаващо от добре свършената работа за клиенти, които знаят какво искат да постигнат. Чрез задълбочено разбиране на мотивацията на Вашата аудитория, ние проектираме дигитални изживявания, които се свързват с хората.​

Ние изграждаме и стимулираме брандове чрез нашето ноу-хау, стратегическа визия и силата на емоцията, която се изразява във всеки един елемент от нашата работа.

Explore
Drag