fbpx
Skip links

CityStone

За нас създаването на уебсайтове е изкуство, така както от CityStone правят изкуство от камък.

За проекта

Сити Стоун ЕООД е компания специлиализирана в изработка и монтаж на изделия от технически камък и широкоформатен гранитогрес. Нашата цел беше да създадем уеб сайт, които да покаже тяхната професионалност и отношение към нещатата, които съзздават.

Насладете се на новия им уебсайт, където сме постигнали добър баланс, между responsive design, интерактивно съдържание и дизайн без аналог в тяхната ниша

Клиент

Нашият подход

Нашия дизайн започва и завършва с стратегия и опит в индустрията, които изграждат брандове и стимулират продажбите.

Нашата работа е да изградим уебсайт, който да е функционален и удобен за потребителя, но в същото време привлекателен и издържан като дизайн. Целта ни е да предадем Вашето посление и идентичност по най-креативния начин.

Решението

За CityStone направихме, нещо повече от просто поредния сайт за технически камък и широкоформатен гранитогрес. Добавихме всяка една от цветовите гами на всичките им производители като отделен продукт, който да има и визуализация.

За да бъде пълно потребителското изживяване, създадохме отделна страница на всеки един от производителите с които ряботят - Dekton, Atlasplan, SileStone и Belenco. Всяка страница и мини версия на официалния сайт на съответния производител, по този начин клиентите на CityStone могат да направят информиран избор по отношения на интериорните решения за техния дом.

Бърза оферта

Едно от затруденията на подобен тип бизнеси, които не продават продукти онлайн, а услуги или продукти, които не могат да се поръчат през сайта е какво действие може да предприеме потребителя след като вече се е запознал с продукта/услугата.

Секцията с контакти, която присъства на всеки уебсайт не е достатъчно мотивиращ фактор и понякога, клиента не предприема никакво действие. Нашето решение бе да направим custom форма за "Бърза оферта" където потребителя сам може да избере параметри благодарения на интерактивни опции, като тип кухня, отвори, цвят и дори възможност за прикачване на собствен чертеж. Решението се оказа изключително успешно, и формата за Бърз оферта се използва ежедневно от потенциалните клиенти на компанията.

Explore
Drag