fbpx
Skip links

БЪДЕЩЕ ЗА МИНАЛОТО

За проекта

NO NAME или Без Име е артист, които вярва в нестандартните подходи за създаване на съвременни портрети на великите българи, според него там е скрит ключът към пробуждането на интереса към тях, към великото, към истинското което носят със себе си.

Работихме усилено, за да създадем визуално привлекателен и удобен за потребителя уебсайт, който демонстрира страстта на NO NAME в изработването на висококачествени продукти.

Клиент

https://bezime.bg/

Нашият подход

Нашия дизайн започва и завършва с стратегия и опит в индустрията, които изграждат брандове и стимулират продажбите.

Нашата работа е да изградим уебсайт, който да е функционален и удобен за потребителя, но в същото време привлекателен и издържан като дизайн. Целта ни е да предадем Вашето посление и идентичност по най-креативния начин.

Решението

Време е да съберем всичко заедно! Няма нищо по-възнаграждаващо от добре свършената работа за клиенти, които знаят какво искат да постигнат. Чрез задълбочено разбиране на мотивацията на Вашата аудитория, ние проектираме дигитални изживявания, които се свързват с хората.​

Ние изграждаме и стимулираме брандове чрез нашето ноу-хау, стратегическа визия и силата на емоцията, която се изразява във всеки един елемент от нашата работа.

Explore
Drag