fbpx
Skip links

Пчелинь

Българска фирма с дългогодишни традиции в отглеждането на пчели, производството и преработката на пчелен мед и пчелни продукти.

За проекта

Един от най-скорошните ни проекти. Създадохме изцяло нов онлайн магазин за Пчелинь. Изработихме магазина им на платформата CloudCart и създадохме маркетинг съдържание, под формата на видеа, снимки, банери и статии.

Тяхното мото е – “Където високите стандарти за качество срещат дългогодишните традиции”, приехме това мото като предизвикателство и резултата може да видите сами. Всеки детайл е препратка към тяхната работа, отглеждането и търговията с пчелен мед.

Клиент

Решението

Време е да съберем всичко заедно! Няма нищо по-възнаграждаващо от добре свършената работа за клиенти, които знаят какво искат да постигнат. Чрез задълбочено разбиране на мотивацията на Вашата аудитория, ние проектираме дигитални изживявания, които се свързват с хората.​

Ние изграждаме и стимулираме брандове чрез нашето ноу-хау, стратегическа визия и силата на емоцията, която се изразява във всеки един елемент от нашата работа.

Потребилско изживяване

Explore
Drag