fbpx
Skip links

CODESIGN

За проекта

CoDesign са директен вносител на висок клас материали ,като бои и мазилки ,интериорни врати,осветителни тела и много други без аналог в България. Предлагат архитектурен и интериорен дизайн, комплексни решения за интериор и екстериор, реализация на цялостни или отделни проекти.

Направихме редизайн на техния сайт, който да е едно дигитално продължение на шоурума им - пъстър и изпълнен с емоция. Богат избор на продукти и услуги, в който можете да откриете много полезна информация за интериора.

Клиент

CoDesign.bg

Нашият подход

Нашия дизайн започва и завършва с стратегия и опит в индустрията, които изграждат брандове и стимулират продажбите.

Нашата работа е да изградим уебсайт, който да е функционален и удобен за потребителя, но в същото време привлекателен и издържан като дизайн. Целта ни е да предадем Вашето посление и идентичност по най-креативния начин.

Решението

Време е да съберем всичко заедно! Няма нищо по-възнаграждаващо от добре свършената работа за клиенти, които знаят какво искат да постигнат. Чрез задълбочено разбиране на мотивацията на Вашата аудитория, ние проектираме дигитални изживявания, които се свързват с хората.​

Ние изграждаме и стимулираме брандове чрез нашето ноу-хау, стратегическа визия и силата на емоцията, която се изразява във всеки един елемент от нашата работа.

Explore
Drag